Dr Jean-Paul DELEUZE

  • ONTHAAL
 J'ai décidé d'être heureux parce que c'est bon pour ta santé 
Voltaire

MAAK EEN ONLINE AFSPRAAK
voor de raadpleging van Thimister
  

Online reserveren
(https://app.rdvmanager.com/drdeleuze/rdv/allReason)

De hand is een instrument van een ongeëvenaarde precisie, maar ook uiterst complex.

De verhouding tussen de structuren van de hand in de bovenste ledematen is delicaat en verfijnd. Een letsel of een ziekte kan een of meer van deze structuren en het gebruik van de hand beïnvloeden.

Vanaf de schouder, de elleboog naar de pols tot de hand, behandelen wij met een multidisciplinair team alle bovenste ledematen parthologieen, zowel traumatische (wonden, botbreuken, sportblessures), aangeboren (misvormingen), degeneratieve (rheumatoide aandoenigen, artrose) of andere (de ziekte van Dupuytren, tumorale pathologie).
Neurologische aandoeningen van de bovenste ledematen (beknelde zenuw, brachial plexus palsy, tetraplegie, spasticiteit) worden ook besproken.

De ongevallen met pathologie van de hand zijn frekwent.
Sekwellen en de invaliditeit ten gevolge van handletsels zijn gestabiliseerd door de jaren heen maar blijven belangrijk.

Naast onze therapeutische aanpak, bieden wij ook een set van evaluatie van de bovenste ledematen. De medicolegale evaluatie is een bijkomende troef voor onze de praktijk.

Telefoon SECRETARIAAT + 32 478 10 72 46
Wettelijke vermeldingen  I  Ontwerp Gravitex  I  BVBA Dr Deleuze JP Heelkunde – Broquevillelaan 32 - 1200 Brussel  I  secretariat@dr-deleuze.be